Alacsonyabb ár! Bloomingville Cecile tálaló pot, szürke virágos Nagyobb

Cecile tálaló pot, szürke virágos

21101558

Új termék

Bloomingville Cecile tálaló pot, szürke virágos- Dekoratív és praktikus tálaló pot az elegáns asztali terítés nélkülözhetetlen kelléke.

Bővebb leírás

2 darab

7 192 Ft‎

-20%

8 990 Ft‎

Adatlap

MéretMérete: 10 x 10 cm Átmérő: 17 cm
Színszürke, virágos
Anyagkerámia, fa

Egyéb infó

Vidám és vonzó dizájn – kerámia tálaló pot – bambusz kiegészítésű fogantyúval. Stílusos és igazi skandináv hangulatú tálalás.

Mérete: 10 x 10 cm
Átmérő: 17 cm 
Anyaga: kerámia / bambusz
Szín: szürke

Bloomingville

Bloomingville - dekorációk és otthoni kiegészítők

A Bloomingville márkát  a dán tervező, Betina Stampe a 2000-ben alapította meg a skandináv stílus és életmód iránti szenvedélye miatt. A Bloomingville márka a skandináv közvetlenség sikeres megtestesítője. Sikerének kulcsa a skandináv egyszerűség, a retro és a romantika sikeres kombinációjában rejlik.  A letisztult formavilág és a nosztalgikus hangulat egyszerre érhető tetten termékeikben!

A kiváló minőségű és vizuálisan vonzó termékek többsége saját gyártásból származik, és szokatlan vintage stílusú tárgyakkal egészül ki. A stílus mindig terméktípus függő. A termékpalettában fellelhetőek egyrészt a természetes, durva és feldolgozatlan karizmával rendelkező termékek, másrészt a nosztalgikus skandináv csavarral megálmodott termékek. Ezeket egészítik ki a gyönyörű barokk megjelenésű tárgyak reprodukciói, amelyeket a francia Brocante stílus ihletett.

 A Bloomingville márka termékeit természetes színek és egyenetlen formák jellemzik. A finom mintákat általában hiába keressük. A Bloomingville termékeket inkább nagyszabású minták, egyszerű nyomatok és egyszínű sorozatok jellemzik.  A kiváló minőségű anyagok és a gyönyörű színek jellemzik a márka minden egyes termékét. Ha különleges dekorációra vágyunk – a Bloomingville-nél garantáltan megtaláljuk. Cseresznye – és ananász dekorációk igazi modern hangulatot csempésznek az otthonokba. Ha az otthon melegségét szeretnénk hangsúlyozni, akkor sem fogunk csalódni, hiszen a Bloomingville takarók minden igényt kielégítenek.

Bloomingville  Bloomingville  Bloomingville Bloomingville 

Vélemények

Egyelőre nincs vásárlói vélemény.

Írd meg véleményed

Cecile tálaló pot, szürke virágos

Cecile tálaló pot, szürke virágos

Bloomingville Cecile tálaló pot, szürke virágos- Dekoratív és praktikus tálaló pot az elegáns asztali terítés nélkülözhetetlen kelléke.