Lakberendezés webshop, vintage lakberendezés - Skandi Trend


Szállítás és Fizetés

A SKANDI Trend webáruházban történt rendeléssel minden vásárló kijelenti, hogy elfogadja az ÁSZF-ben foglalt üzletszabályzatot és tisztában van a rendelés menetével.

A SKANDI Trend Kft. megtesz mindent Önökért a fizetésben és a kiszállításban is! Kérjük a problémák megelőzése érdekében olvassa el az Általános Szerződési Feltételekben a szállításra és a fizetésre vonatkozó feltételeinket!

Fizetési és szállítási lehetőségeink

1. Előre utalás: 10918001-00000080-27660005 (UniCredit Bank) számlaszámra.

2. Utánvéttel való fizetés: A csomagjainkat a Fáma futárszolgálat szállítja, a Csomagpiac Kft megbízásából. A megrendelés összegét a futárnál kell fizetni.

3. Személyes átvétel (ebben az estben nincs szállítási díj) A megrendelés személyesen átvehető 2040 Budaörs, Templom tér 7. sz.   alatt, az átvételt megerősítő email-t követő 10 munkanapon belül. Készpénz és bankkártyás fizetés is lehetséges.

Szállítási díjaink: (A szállítás díjai tartalmazzák az ÁFÁ-t, kivéve akkor nem ha az fel van tüntetve.)

A szállítási díjaink:
Vásárlási érték (Ft): Szállítási díj (Ft):

1 - 14.996                    990
15.000 -                       ingyenes1. Előre utalás
A termékek szállítását a Fáma futárszolgálat biztosítja. A szállítást max. 30 kg-ig vállalják a cégek. Postafiók címekre árut nem szállítunk!

2. Utánvéttel való fizetés
A termékek szállítását a Fáma futárszolgálat biztosítja. A szállítást max. 30 kg-ig vállalják a cégek. Postafiók címekre árut nem szállítunk!
14.999 Ft-ig az utánvét díja 990 Ft.
Amennyiben a megrendelés összege meghaladja a 15 000 Ft-ot, abban az esetben a SKANDI Trend Kft. átvállalja a szállítási költséget!

3. Személyes átvétel
Előre egyeztetés után a cég telephelyén személyes átvételre is van lehetőség! Miután a csomag személyesen átvehető, küldünk Önnek egy email-t. Az átvételt megerősítő email-t követően 10 munkanap áll rendelkezésre a csomag átvételére! A 10 munkanap leteltével a rendelést töröljük! Készpénz és bankkártyás fizetés is lehetséges!


Személyes átvétel:
Költözés miatt a személyes átvétel szeptember 1-ig előzetes telefonos egyeztetéssel
A webáruházas rendelések kiküldése a továbbiakban is zavartalanul működik.

Kedvezményes kód
Aki kedvezményes kódban részesül, az a webshopon történő fizetésnél a "kosárban" tudja azt felhasználni. A kódot más formában nem áll módunkban elfogadni.

Kód felhasználása: írja a kódot a "kód megadása" ablakba, majd kattintson a "kód megadása" gombra. A kedvezményt a rendszerünk automatikusan levonja a fizetendő végösszegből. A további információkért érdeklődjön telefonon, vagy e-mailben!