Tea Walnut Banana Cream 40g

610-1590

Új termék

Tafelgut tea Walnut Banana Cream 40g - Gyümölcstea dió, banán, fahéj jegyekkel Zamatos teák ökológiai gazdaságból származó teafüvekből és egyedi hozzávalókból!

Bővebb leírás

5 darab

3 490 Ft‎

Adatlap

Méret40 g
Színbarna
Anyagcsomagolása fém tartalma szálas tea

Egyéb infó

Walnut Banana Cream 40 g

Gyümölcstea dió, banán, fahéj jegyekkel

Összetevők: ananász kocka (ananász, cukor), alma darabok, banán chips (banán, kókusz olaj), dió , ananász pehely, fahéj, aroma, fehér búzavirág

Elkészítés: 
 4-5/ltr  100°C    10-12´ perc

Származási ország: Németország

Tápanyag tartalom:

Tafelgut

Tafelgut – Kettő az egyben teakülönlegességek Németországból!

A német Tafelgut teák egyrészt ízletes, kiváló minőségű teafűkeverékek, másrészt stílusosan megtervezett tároló dobozaikkal – konyhád különleges díszei is egyben!

Tafelgut minőség
A Tafelgut német márka - kiváló minőségű teák készítésére specializálódott. A különböző gyümölcs-, roiboos-, zöld- és feketeteák egytől egyig az érzékeinket kívánják kényeztetni. Az igényes és dekoratív csomagolás minden esetben alapos gonddal összeállított teakeveréket tartalmaz. A teák rendkívül igényes és kiegyensúlyozott íz és aromavilággal rendelkeznek. A gyümölcsteák szárított gyümölcsdarabokat (Strawberry melon), a fekete teák (Earl grey cream) az ízvilágtól függő különleges kiegészítőket (pl. karamell, gyömbér, ginseng), a fantáziateák (With Love, Happy birthday) a gyümölcsízek mellett olyan különleges összetevőket is tartalmaznak, mint például a rózsaszirom… Az ünnepi időszakokra készült teák is különleges ízvilágot ígérnek a rajongóiknak (Christmas brownie, Snowflake Marshmallow, Baked Apple).

A Tafelgut fő célja és filozófiája, hogy a vásárlóknak a legmagasabb minőséget és a legértékesebb termékeket biztosítsák. A teák összetevői minden esetben ökológiailag tudatos gazdaságokból származnak. A Tafelgut termékek mindig természetes összetevőket tartalmaznak. A teák mellett a gyártó különleges édességekkel is előrukkolt. A forró csoki készítő pálcika például háromféle ízvilágban (tej- ét- és fehércsoki), a tábla csokoládéik magas kakaótartalommal érhetőek el. Az ünnepek időszakban a tökéletes ízvilágot még a csábítóan édes Marshmallow cukorkákkal is kiegészíthetjük…

Tafelgut  Tafelgut  Tafelgut  Tafelgut

Vélemények

Egyelőre nincs vásárlói vélemény.

Írd meg véleményed

Tea Walnut Banana Cream 40g

Tea Walnut Banana Cream 40g

Tafelgut tea Walnut Banana Cream 40g - Gyümölcstea dió, banán, fahéj jegyekkel Zamatos teák ökológiai gazdaságból származó teafüvekből és egyedi hozzávalókból!