Tea Earl grey cream 110g

Új termék

Tafelgut Tea Earl grey cream 110g - Szálas fekete tea krémes, bergamott ízvilággal. Zamatos teák ökológiai gazdaságból származó teafüvekből és egyedi hozzávalókból!

Bővebb leírás

1 darab

5 990 Ft‎

Adatlap

Méret110 g
Színfekete
Anyagfém, szálas tea

Egyéb infó

Szálas fekete tea krémes, bergamott ízvilággal

A Kínából és Ceylonból származó fekete teák kiváló minőségű keverékét jelentős mennyiségű Yunnan egészíti ki, amivel tökéletes, testes aromás fekete teát kapunk. A Yunnan földes jellege, párosulva enyhén krémes aromájával, harmonikus alapul szolgál a népszerű, gyümölcsös bergamott aromához. 

Elkészítés:

 4-5 kiskanálnyi/1 literhez   100 ° C      3-5 perc

Tömeg: 110 g

Tafelgut

Tafelgut – Kettő az egyben teakülönlegességek Németországból!

A német Tafelgut teák egyrészt ízletes, kiváló minőségű teafűkeverékek, másrészt stílusosan megtervezett tároló dobozaikkal – konyhád különleges díszei is egyben!

Tafelgut minőség
A Tafelgut német márka - kiváló minőségű teák készítésére specializálódott. A különböző gyümölcs-, roiboos-, zöld- és feketeteák egytől egyig az érzékeinket kívánják kényeztetni. Az igényes és dekoratív csomagolás minden esetben alapos gonddal összeállított teakeveréket tartalmaz. A teák rendkívül igényes és kiegyensúlyozott íz és aromavilággal rendelkeznek. A gyümölcsteák szárított gyümölcsdarabokat (Strawberry melon), a fekete teák (Earl grey cream) az ízvilágtól függő különleges kiegészítőket (pl. karamell, gyömbér, ginseng), a fantáziateák (With Love, Happy birthday) a gyümölcsízek mellett olyan különleges összetevőket is tartalmaznak, mint például a rózsaszirom… Az ünnepi időszakokra készült teák is különleges ízvilágot ígérnek a rajongóiknak (Christmas brownie, Snowflake Marshmallow, Baked Apple).

A Tafelgut fő célja és filozófiája, hogy a vásárlóknak a legmagasabb minőséget és a legértékesebb termékeket biztosítsák. A teák összetevői minden esetben ökológiailag tudatos gazdaságokból származnak. A Tafelgut termékek mindig természetes összetevőket tartalmaznak. A teák mellett a gyártó különleges édességekkel is előrukkolt. A forró csoki készítő pálcika például háromféle ízvilágban (tej- ét- és fehércsoki), a tábla csokoládéik magas kakaótartalommal érhetőek el. Az ünnepek időszakban a tökéletes ízvilágot még a csábítóan édes Marshmallow cukorkákkal is kiegészíthetjük…

Tafelgut  Tafelgut  Tafelgut  Tafelgut

Vélemények

Egyelőre nincs vásárlói vélemény.

Írd meg véleményed

Tea Earl grey cream 110g

Tea Earl grey cream 110g

Tafelgut Tea Earl grey cream 110g - Szálas fekete tea krémes, bergamott ízvilággal. Zamatos teák ökológiai gazdaságból származó teafüvekből és egyedi hozzávalókból!