Műanyag tálca szett Jolie black 2db-os Nagyobb

Műanyag tálca szett Jolie black 2db-os

PLATRA2PCSJOL9902

Új termék

GreenGate Műanyag Tálca szett Jolie black - Romantikus hangulat a konyhában! Csodaszép fekete alapon virágmintás műanyag tálcaszett, két különböző méretű tálcával. 

Bővebb leírás

2 darab

14 990 Ft‎

Adatlap

MéretNagy43cmx32cm Kicsi:35cmx24cm
SzínFekete
Anyagműanyag

Egyéb infó

Virágoztasd fel a konyhádat! 
GreenGate Jolie black két darabos tálca szettje igazi romantikus hangulattal és rengeteg virágmotívummal frissíti fel otthonod. A fekete alapon található virágminták színes forgataga szemet gyönyörködtető a konyhában.  A tálcák tökéletes alapot nyújtanak egy szép asztali díszítéshez vagy egy családi összejövetelen a stílusos tálalásra, szervírozásra. 

Anyag: műanyag

Méret:

Nagy43cmx32cm

Kicsi:35cmx24cm

GreenGate

A GreenGate márkáról…

A nyugodt stílus és a nyugodt természet, ahogy a dánok ismerik és szeretik. Pontosan ezek a jellemzők tükröződnek a népszerű dán márka – a GreenGate termékeiben. A dán gyártó a lágy színeket és a kellemes mintákat ötvözi. A kollekciókat megismerve a kombinálhatóság azonnal feltűnik. Bár minden kollekciónak van egy egyedi sajátossága, szín- és mintavilága a termékek mégis egy nagy egész összekapcsolódó részeit alkotják. Úgy tűnik, itt „mindenki” pontosan tudja, hogy hová is tartozik. A GreenGate filozófiája egy jól átgondolt és határozott utat mutat. Az egyes GreenGate tervek és minták mögött álló ötletek egy antik, kézzel festett francia 19. századi formatervezésből származó egyedi archívumból erednek. Minden tervezési folyamat kezdetén az alapítók Mona és Jesper döntenek ezek közül a tervek közül arról, amelyek továbbfejlesztésre kerülnek. Ezeket a kiválasztott mintákat és terveket egészítik ki és hangolják át a skandináv stílusvilágnak megfelelően.

Szép történet – a még szebb termékek számára. Edények, konyhai eszközök, kötények, táskák, otthoni kiegészítők és sok más termék – amit a GreenGate újra és újra bemutat nekünk szép skandináv stílusban. Varázslatos virágok, pöttyök és csíkok. Romantikus színek a lányos rózsaszíntől a nyári égbolt kékjéig és a meleg szürkéig - csodálatos kombinációkban.  A GreenGate félévente megújuló kollekcióiban  számtalan konyhai kiegészítőre lelhetünk: porcelán és kerámia csészék, bögrék, tányérok, tálak, tortatálak, vázák, sütőtálak, salátás tálak és még sokminden más. A GreenGate számára a legfontosabb a szépség és a funkcionalitás kombinálása: Stílusos sütő kesztyűk, kenyeres kosarak, konyharuhák és minden, amire a konyhában szükség van. A lakás többi részébe is  választhatunk a kollekcióból imádnivaló ágytakarókat és párnákat. A GreenGate szép lámpái, mécsestartói és vázái a házban és a kertben is biztosítják az otthonos hangulatot.

    

Vélemények

Egyelőre nincs vásárlói vélemény.

Írd meg véleményed

Műanyag tálca szett Jolie black 2db-os

Műanyag tálca szett Jolie black 2db-os

GreenGate Műanyag Tálca szett Jolie black - Romantikus hangulat a konyhában! Csodaszép fekete alapon virágmintás műanyag tálcaszett, két különböző méretű tálcával.