Alacsonyabb ár! Bloomingville Fali tükör Nagyobb

Fali tükör

22204964

Új termék

Bloomingville Fali tükör - Stílusos, réz színű tükör a különleges kiegészítőket kedvelőknek! A Bloomingville fali  tükör - skandináv hangulatot varázsol előszobájába, a hálóba vagy a fürdőbe,

Bővebb leírás

1 darab

15 192 Ft‎

-20%

18 990 Ft‎

Egyéb infó

A Bloomingville fali  tükör - skandináv hangulatot varázsol előszobájába, a hálóba vagy a fürdőbe, ahová felakasztja. Kisebb mérete miatt praktikus a használata kisebb terekben is. 

Méret:  30 x  62 cm 
Anyaga: üveg
Szín: réz-színű

Bloomingville

Bloomingville - dekorációk és otthoni kiegészítők

A Bloomingville márkát  a dán tervező, Betina Stampe a 2000-ben alapította meg a skandináv stílus és életmód iránti szenvedélye miatt. A Bloomingville márka a skandináv közvetlenség sikeres megtestesítője. Sikerének kulcsa a skandináv egyszerűség, a retro és a romantika sikeres kombinációjában rejlik.  A letisztult formavilág és a nosztalgikus hangulat egyszerre érhető tetten termékeikben!

A kiváló minőségű és vizuálisan vonzó termékek többsége saját gyártásból származik, és szokatlan vintage stílusú tárgyakkal egészül ki. A stílus mindig terméktípus függő. A termékpalettában fellelhetőek egyrészt a természetes, durva és feldolgozatlan karizmával rendelkező termékek, másrészt a nosztalgikus skandináv csavarral megálmodott termékek. Ezeket egészítik ki a gyönyörű barokk megjelenésű tárgyak reprodukciói, amelyeket a francia Brocante stílus ihletett.

 A Bloomingville márka termékeit természetes színek és egyenetlen formák jellemzik. A finom mintákat általában hiába keressük. A Bloomingville termékeket inkább nagyszabású minták, egyszerű nyomatok és egyszínű sorozatok jellemzik.  A kiváló minőségű anyagok és a gyönyörű színek jellemzik a márka minden egyes termékét. Ha különleges dekorációra vágyunk – a Bloomingville-nél garantáltan megtaláljuk. Cseresznye – és ananász dekorációk igazi modern hangulatot csempésznek az otthonokba. Ha az otthon melegségét szeretnénk hangsúlyozni, akkor sem fogunk csalódni, hiszen a Bloomingville takarók minden igényt kielégítenek.

Bloomingville  Bloomingville  Bloomingville Bloomingville 

Vélemények

Egyelőre nincs vásárlói vélemény.

Írd meg véleményed

Fali tükör

Fali tükör

Bloomingville Fali tükör - Stílusos, réz színű tükör a különleges kiegészítőket kedvelőknek! A Bloomingville fali  tükör - skandináv hangulatot varázsol előszobájába, a hálóba vagy a fürdőbe,