Egymáshoz közel

26222

Új termék

Willow Tree - Egymáshoz közel- Susan Lordi Willow Tree szobrai békét és szeretetet hoznak otthonodba. Az érzelemdús figurák tökéletes ajándékok minden alkalomra!

Bővebb leírás

3 darab

16 990 Ft‎

Adatlap

Méret22 cm
Színfehér, barna
AnyagFa hatású műgyanta

Egyéb infó

Willow Tree - Egymáshoz közel

Együtt, mindig közel hozzám

Vannak olyan emberi érzések, amelyeket nehéz szavakkal megfogalmazni - Szerencsére vannak Willow Tree szobrocskák, amelyek segítenek kimondani a kimondhatatlant!
Susan Lordi a figuráról: 
"Ez a darab egy erősen személyes indíttatású figura, akkor készült amikor a lányom Franciaországba költözött. Tudtam, hogy rettenetesen hiányozni fognak, de ugyanakkor boldog és és izgatott is voltam. Ez tehát egy személyes üzenet a lányomnak. Függetlenül attól, hogy egymástól távol vagy együtt vagyunk, ő mindig közel fog állni hozzám. Az érzés bármely korú gyermekre igaz... a gyerek, aki elment táborozni, egy ifjú, aki egy távoli egyetemre megy...az üzenet mindig azonos. A figurák ruháján megfigyelhető összefonódó dombornyomatok is ezt az érzést tükrözik vissza. Reméljük mind a lányok, mind az anyák számára csodás érzéseket hív elő ez a Willow Tree szobrocska."
Az anya/lány alak gyönyörűen kifejezi a két ember közötti kimondhatatlanul meghitt kapcsolatot. A szobor kitűnő ajándék anyák napjára, érettségire, esküvőre, születésnapra - csodás emlékeztető a közelségre, még akkor is, ha a két fél fizikailag épp távol van egymástól.
Egy anya / lány alakja, amely kifejezi a kapcsolatot, mégis a szabadságot, amely a legjobb kapcsolatokban, közel vagy messze van. Anyák napi ajándéka, érettségi, esküvő, születésnapi ajándék ... emlékeztető a közelségre, még akkor is, ha szétesik.

A Willow Tree figurák fa hatású, műgyantából készült szobrok, dekoratív barna dobozban szállítva. Minden dobozba egy személyes üzenet is található. 

Méret: 22 cm

Willow Tree

Willow Tree szobrok – A szeretet erejével szólnak!

A legszebb ajándék az, amit szeretetből adunk – benne mély érzelmekkel és kimondatlan szavakkal. Az igazi ajándék mindig túlmutat önmagán és egy igazi, személyre szóló üzenetet is nyújt a megajándékozottnak, úgy mint Susan Lordi amerikai szobrásznő Willow Tree szobrai….

Susan Lordi alkotásai rendkívül intuitívak. A művésznő vázlatok nélkül  - elsősorban a családjából érkező érzelemvilágra, szeretetre támaszkodva álmodja meg fantáziavilágát. A műgyantából készült figurák eredetijét fából faragja ki. Ezt a mintát később egy manufaktúrában sokszorosítják. A fahatás, a fa aprólékos és gondos faragása azonban minden szoborban benne van. Úgy, mint a szeretet is és az érzelmek, amelyek minden figurában , mint rejtett üzenetek jelennek meg.

A Willow Tree figurák kedvesek, megnyugtatóak, barátságosak és inspirálók. Csendben állnak és szavak nélkül is kifejezik azt, amire szükségünk van. A figurák enyhe elfordulása, egy gyengéd gesztus megformálása elegendő ahhoz, hogy megmutassák a szeretetet, a gyengédséget, a bátorságot és a reményt. Bár minden szobor hordoz magában egy egyedülálló küldetést, maga az értelmezés mindannyiunk számára nyitva áll. A Willow Tree szobrok üzenete örök érvényű.

A Willow Tree szobrok igazi kifinomult darabok. Az angyalok finom mintázata, a pici kovácsoltvas kiegészítések, az aranyozott ruhák, a gesztusok, a mozdulatok rendkívül pontos és aprólékos kidolgozása révén a figurák tökéletesek minden szögből nézve. Az egyalakos pici virágos szobroktól a többalakos párokat, barátnőket, anyát a gyermekkel megörökítő figurák mind alapos munka eredményei. A porcelán szobrok színes és fénylő darabjaihoz képest a Willow Tree szobrok egy letisztultabb, mattabb és modernebb képet nyújtanak otthonainkban. Még a minimalista stílusú lakás miliőjébe is nagyon jól illeszkednek.

A Willow Tree szobrok nemcsak nőknek és nőkről szólnak. A család férfi tagjait ugyanúgy képesek elvarázsolni. Az apa és fiú szobrok is a művésznő saját emlékei alapján készültek. Susan Lordi ma már nosztalgikusan emlékszik vissza fia gyermekkorára. Azokra a pillanatokra, amelyeket a fia apjával együtt, nevetve – egy közös szövetségben éltek meg. Ezt a szeretetre és bizalomra épülő egységet próbálja visszaadni az apa-fiú figuráiban is.

Susan Lordi fő témakörei: a család, a szeretet, a megbékélés és a közösség. Az ihletet adó érzelmek: a szeretet, a bizalom, a bőség, az emlékezés, a védelem, az áldás, az ima és a kapzsiság. 
A szobrok mellé a művésznő egy kártyát is mellékel, rajta egy üzenettel, amely kulcsot ad a figurába rejtett titokhoz. Hogy a megajándékozottnak ezt az üzenetet sikerül-e megfejtenie – az tőle és az ajándékozótól függ. A szobrok mindenesetre mágikus erővel bírnak. Erőt adnak ahhoz, hogy több megértést, szeretetet és békét vonzunk az életünkbe.

      

Vélemények

Egyelőre nincs vásárlói vélemény.

Írd meg véleményed

Egymáshoz közel

Egymáshoz közel

Willow Tree - Egymáshoz közel- Susan Lordi Willow Tree szobrai békét és szeretetet hoznak otthonodba. Az érzelemdús figurák tökéletes ajándékok minden alkalomra!