Lakberendezés webshop, vintage lakberendezés - Skandi Trend

  • Willow Tree - A legjobbnak

Willow Tree - A legjobbnak

Willow Tree - A legjobbnak

Gyártó:Willow Tree
Termékkód:26248ST
Méret13 cm
x p_height
Színfehér, piros
Anyagfa hatású műgyanta
Elérhetőség:Raktáron van, 1-3 munkanap szállítással, üzletünkben is átvehető
  • 8.390FtWillow Tree – A legjobbnak…/You’re The Best

 

Ajándékozz Willow Tree szobrot szeretteidnek! Az amerikai szobrásznő Susan Lordi alkotásai egyszerűen és szavak nélkül fejezik ki az összes olyan érzést, amit meg szeretnél mutatni az ajándékkal.

 

Susan Lordi a figuráról: „Az alma sok mindent szimbolizál – kiemelkedni, kitűnni valahonnan. Jelképe lehet az elismerésnek is, amit tanár iránt érzel. Persze nemcsak ezt jelenti, hiszen az alma egy gyönyörű gyümölcs is – metaforája a jó egészségnek, a bölcsességnek, a jó döntéseknek. Almát ajándékozni olyan különleges személyeknek, akik jót tettek környezetükbe óriási élmény. Kíváncsi vagyok, hogy mások hogyan értelmezik ezt a szobrot…”

A Willow Tree figurák műgyantából készülnek , ami a faragott fa igazi utánzata. Kézzel festett, ólommentes festékkel lefestve, barna díszdobozban szállítjuk. A díszdobozban minden szoborhoz egy rövid, személyre szabott üzenet található a szobrásznőtől.

A legjobbnak… szobor kiváló ajándék tanároknak, az önkénteseknek, adományozóknak, gondozóknak, a barátoknak.  Elismerését és hálánkat fejezhetjük ki e figurával.

 

Méret: 13 cm
Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!
    Rossz           Jó