Lakberendezés webshop, vintage lakberendezés - Skandi Trend

  • Willow Tree - Álom

Willow Tree - Álom

Willow Tree - Álom

Gyártó:Willow Tree
Termékkód:26250ST
Méret14 cm
Szín fehér, kékes szürke
Anyagfa hatású műgyanta
Elérhetőség:Raktáron van, 1-3 munkanap szállítással, üzletünkben is átvehető
  • 14.990FtWillow Tree - Álom

Vannak olyan emberi érzések, amelyeket nehéz szavakkal megfogalmazni - Szerencsére vannak Willow Tree szobrocskák, amelyek segítenek kimondani a kimondhatatlant!

Susan Lordi a figuráról:

"A paplan metafóraként használva mindig a védelmet, a biztonságot jelképezi. A paplan által nyújtott melegség, az anyag egyenletes kidolgozása az idő múlását mutatják, egy olyan mediatív nyugalmat, amelyet a gyermek csak a szülő karjaiban érezhet meg. Szerettem volna egy olyan figurát alkotni, amely a bölcső és a takaró életünkre kiható kapcsolódási pontjait mutatja meg. Az Álom figura magába hordozza a bölcső nyugtató, ringatozó mozgását, az alvó gyermek végtelen nyugalmát, amit akkor érzett, amikor a szülő karjában ringatózhatott."

Kítűnő ajándék egy baba érkezésénél, egy új család születésénél vagy a szülők és gyermekek, nagyszülők és gyermekek közötti szerető kapcsolatok megünneplésére. 

A Willow Tree figurák fa hatású, műgyantából készült szobrok, dekoratív barna dobozban szállítva. Minden dobozba egy személyes üzenet is található. 

Magasság: 13 cmÍrjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!
    Rossz           Jó