Lakberendezés webshop, vintage lakberendezés - Skandi Trend

  • Willow Tree - Egy különleges gesztus

Willow Tree - Egy különleges gesztus

Willow Tree - Egy különleges gesztus

Termékkód:27269ST
Méret14 cm
Színbarna,fehér, szürke, zöld
Anyagműgyanta
Elérhetőség:Raktáron van, 1-3 munkanap szállítással, üzletünkben is átvehető
  • 10.190FtWillow Tree – Egy különleges gesztus/Something special

 

Ajándékozz Willow Tree szobrot szeretteidnek! Az amerikai szobrásznő Susan Lordi alkotásai egyszerűen és szavak nélkül fejezik ki az összes olyan érzést, amit meg szeretnél mutatni az ajándékkal.

 

Köszönöm Neked, hogy a világ jobb hely lett.

Susan Lordi a figuráról: „Egy különleges és egyedi gesztus, amely védelmet és gondoskodást nyújt – gyermekeinknek, Földünknek, a természeti erőforrásainknak. A gyermek a lehetőségeink és reményeink jelképe. A puzzle darabok arra utalnak, hogy mi mindannyian összekapcsolódunk, egymástól elválaszthatatlanok vagyunk – a gravírozás utal az autizmussal élő gyermekekre is. A különleges, az egyedi sok mindent jelenthet – a bolygónk gondozásáért vagy a gyerekeink jövőéért érzett felelősséget. A kis hajtás az ismeretlen jövő szimbóluma. Mi vár ránk? A fiúval kapcsolatban ugyanúgy feltehetjük a kérdést. Mi vár őrá? Talán a reményt képviseli a jövőre nézve, egy új kezdetet…”

A Willow Tree figurák műgyantából készülnek , ami a faragott fa igazi utánzata. Kézzel festett, ólommentes festékkel lefestve, barna díszdobozban szállítjuk. A díszdobozban minden szoborhoz egy rövid, személyre szabott üzenet található a szobrásznőtől.

Az Egy különleges gesztus figura kiváló ajándékötlet tanárok, önkéntesek, adományozók, gondozók, olyan barátok számára, akiknek fontos a Földünk és a jövőnk védelme, a környezetvédelem és akik szeretnének tenni valamit a klímaváltozás ellen.

 

Méret: 14 cmÍrjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!
    Rossz           Jó