Lakberendezés webshop, vintage lakberendezés - Skandi Trend

  • Willow Tree - Egymáshoz közel

Willow Tree - Egymáshoz közel

Willow Tree - Egymáshoz közel

Gyártó:Willow Tree
Termékkód:26222ST
Méret20 cm
Színfehér
Anyagfa hatású műgyanta
Elérhetőség:Raktáron van, 1-3 munkanap szállítással, üzletünkben is átvehető
  • 16.990FtWillow Tree - Egymáshoz közel

Együtt, mindig közel hozzám

Vannak olyan emberi érzések, amelyeket nehéz szavakkal megfogalmazni - Szerencsére vannak Willow Tree szobrocskák, amelyek segítenek kimondani a kimondhatatlant!

Susan Lordi a figuráról: 
"Ez a darab egy erősen személyes indíttatású figura, akkor készült amikor a lányom Franciaországba költözött. Tudtam, hogy rettenetesen hiányozni fognak, de ugyanakkor boldog és és izgatott is voltam. Ez tehát egy személyes üzenet a lányomnak. Függetlenül attól, hogy egymástól távol vagy együtt vagyunk, ő mindig közel fog állni hozzám. Az érzés bármely korú gyermekre igaz... a gyerek, aki elment táborozni, egy ifjú, aki egy távoli egyetemre megy...az üzenet mindig azonos. A figurák ruháján megfigyelhető összefonódó dombornyomatok is ezt az érzést tükrözik vissza. Reméljük mind a lányok, mind az anyák számára csodás érzéseket hív elő ez a Willow Tree szobrocska."

Az anya/lány alak gyönyörűen kifejezi a két ember közötti kimondhatatlanul meghitt kapcsolatot. A szobor kitűnő ajándék anyák napjára, érettségire, esküvőre, születésnapra - csodás emlékeztető a közelségre, még akkor is, ha a két fél fizikailag épp távol van egymástól.

Egy anya / lány alakja, amely kifejezi a kapcsolatot, mégis a szabadságot, amely a legjobb kapcsolatokban, közel vagy messze van. Anyák napi ajándéka, érettségi, esküvő, születésnapi ajándék ... emlékeztető a közelségre, még akkor is, ha szétesik.

A Willow Tree figurák fa hatású, műgyantából készült szobrok, dekoratív barna dobozban szállítva. Minden dobozba egy személyes üzenet is található. 

Méret: 22 cm


Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!
    Rossz           Jó