Lakberendezés webshop, vintage lakberendezés - Skandi Trend

  • Willow Tree - Húgom

Willow Tree - Húgom

Willow Tree - Húgom

Termékkód:27704ST
Méret11 cm
Színszürke, fehér
Anyagműgyanta
Elérhetőség:Raktáron van, 1-3 munkanap szállítással, üzletünkben is átvehető
  • 11.990FtWillow Tree - Húgom/Sister mine


Ajándékozz Willow Tree szobrot szeretteidnek! Az amerikai szobrásznő Susan Lordi alkotásai egyszerűen és szavak nélkül fejezik ki az összes olyan érzést, amit meg szeretnél mutatni az ajándékkal.


Susan Lordi a figuráról:

- Mint nagymama figyelem az állandóan mozgásban lévő unokáimat. Rohangálnak – a játék hevében vagy épp a figyelemért… aztán megölelik és megcsókolják egymást. Az egyetértés és a vita folyamatos jelenség közöttük, de egyben előremutató is… Figyelek rájuk, hogy a kettőjük közötti kapcsolat olyan maradjon, ami egész életükben kitart. Remélem, hogy az unokáim között is meglesz mindig az a szoros kapcsolat, ami köztem és a nővéreim között megvolt. Semmi sem hasonlít egy nővér szeretetére. A vicces, vitás és örömteli közös élmények teremtik meg minden igaz és erős kapcsolat alapját.”


A Willow Tree figurák műgyantából készülnek , ami a faragott fa igazi utánzata. Kézzel festett, ólommentes festékkel lefestve, barna díszdobozban szállítjuk. A díszdobozban minden szoborhoz egy rövid, személyre szabott üzenet található a szobrásznőtől.


Méret: 11 cm


  


Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!
    Rossz           Jó