Lakberendezés webshop, vintage lakberendezés - Skandi Trend

  • Willow Tree - Te és Én

Willow Tree - Te és Én

Willow Tree - Te és Én

Gyártó:Willow Tree
Termékkód:26439ST
Méret18 cm
Színfehér, szürke
Anyagfa hatású műgyanta
Elérhetőség:Raktáron van, 1-3 munkanap szállítással, üzletünkben is átvehető
  • 17.490FtWillow Tree - Te és én

"A szeretet erejével..."

Vannak olyan emberi érzések, amelyeket nehéz szavakkal megfogalmazni - Szerencsére vannak Willow Tree szobrocskák, amelyek segítenek kimondani a kimondhatatlant!

Susan Lordi a figuráról:
"Ez a szobor egy olyan párt szimbolizál, akik közösen, együttes erővel navigálják az életüket - az örömöket, a kihívásokat és a családdal születő napi döntéseket. A figura reményeim szerint az összes olyan apró dolgot jelképezi, amely az életet érdekessé teszi, ami lehetővé teszi, hogy a szeretet újra és újra megújuljon. A női és férfi alakban azt a bizalmat és támogatást próbáltam megjeleníteni, amit egy pár nap, mint nap ad egymásnak."

Tökéletes ajándék esküvőre, évfordulóra vagy Valentin napra - amikor a szeretetünket, a gondoskodásunkat kívánjuk kifejezni a másik számára. A figura egy olyan ajándék, ami a családot, az életközösséget ünnepli. A szobor kiváló darabja lesz a családi gyűjteménynek. 


A Willow Tree figurák fa hatású, műgyantából készült szobrok, dekoratív barna dobozban szállítva. Minden dobozba egy személyes üzenet is található. 

Méret: 18cm

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!
    Rossz           Jó