• -60%
Porcelán desszertes tányér Flower grey
  • Porcelán desszertes tányér Flower grey

Porcelán desszertes tányér Flower grey

7 990,00 Ft
3 196,00 Ft - 60% kedvezménnyel

Bastion Collections Porcelán desszertes tányér Flower grey  - Stílusos, apró szürke virágmintával díszített porcelán desszertes tányérka.

Mennyiség

Minden édesszájúnak, aki nem bánja, ha a délutáni finom kávé mellé egy kis édesség is jár. És persze azoknak is, akik egy sütivel szeretnék pótolni az elvesztett energiájukat…

Bármi legyen is az oka a falatozásnak, a Bastion Collection stílusos desszertes tányérja tökéletes partner egy kis elcsábulásra. A tavaszias hangulat pedig csak ráadásként is imádnivaló. A desszertes tányért szürke árnyalatú apró virágok borítják, rejtett szívvel. A szélét egy vékony vonal határozza meg. Fedezd fel a stílusos étkezés további kiegészítőit, és hozz létre egy tökéletesen étkészletet.

Anyag: porcelán

Mosogatógépben és mikrohullámú sütőben használható.

Átmérő 19 cm

Bastion Collections - ahol a szeretet az apró részletekben rejlik

bastion3.jpg bastion.jpg bastion2.jpg bastion4.jpg

A Bastion Collections holland márka lélekkel teli, divatos kézírásos stílusú, fehér, szürke és fekete színű, letisztult tónusú dizájnjaival szíven találja az északi stílus kedvelőit. A Bastion Collections szeret az ellentétekkel játszani. A holland gyártó lenyűgözően bizonyítja, hogy az ellentétek valóban vonzzák egymást. A letisztult tónusok, amelyben a fekete, fehér, meleg szürke és néha a piros szín stílusosan kombinálódik kedves üzenetekkel, szívekkel, pontokkal, csillagokkal vagy csíkokkal. A szeretet a részletekben rejlik, ami egyértelműen tükröződik a kerámia termékeken és az otthoni kiegészítőkön. A Bastion Collections termékei hamar a stílust és a minőséget kedvelő vásárlók kedvencei lesznek.

RJ/DE 017 GR

Adatlap

Méret
Átmérő: 19 cm
Szín
szürke, fehér
Anyag
porcelán