Porcelán teásbögre La vie est belle
  • Porcelán teásbögre La vie est belle
  • Porcelán teásbögre La vie est belle
  • Porcelán teásbögre La vie est belle
  • Porcelán teásbögre La vie est belle

Porcelán teásbögre La vie est belle

6 990,00 Ft

Bastion Collections Porcelán teásbögre La vie est belle - Stílusos, apró fekete szívmintával díszített feliratos porcelán bögre.

Mennyiség
Utolsó tételek a raktáron

Élvezd a pillanatot egy finom kávé vagy tea mellett. A Bastion Collections porcelán füles teásbögréje  ideális társ lesz. Tedd élvezetesebbé a reggeli vagy akár a délutáni pihenést egy könyvvel - csak fogd a kezedbe ezt az bájos bögrét, és élvezd a pillanat varázsát.

A bögre vastag falú, szépen formázott fogantyúval rendelkezik, és éppen megfelelő méretű a kezedhez. Apró szívmintával  és La vie est belle szöveggel díszített. Egyszerű kialakításának köszönhetően a csésze jól illeszkedik a márka kollekcióinak más darabjaihoz, valamint a konyhában már meglévő edényekhez.

A bögre mosogatógépben és mikrohullámú sütőben is használható.

Anyag: porcelán

Térfogat 300 ml

Magassága 7 cm, átmérője 8,5 cm

Bastion Collections - ahol a szeretet az apró részletekben rejlik

bastion3.jpg bastion.jpg bastion2.jpg bastion4.jpg

A Bastion Collections holland márka lélekkel teli, divatos kézírásos stílusú, fehér, szürke és fekete színű, letisztult tónusú dizájnjaival szíven találja az északi stílus kedvelőit. A Bastion Collections szeret az ellentétekkel játszani. A holland gyártó lenyűgözően bizonyítja, hogy az ellentétek valóban vonzzák egymást. A letisztult tónusok, amelyben a fekete, fehér, meleg szürke és néha a piros szín stílusosan kombinálódik kedves üzenetekkel, szívekkel, pontokkal, csillagokkal vagy csíkokkal. A szeretet a részletekben rejlik, ami egyértelműen tükröződik a kerámia termékeken és az otthoni kiegészítőkön. A Bastion Collections termékei hamar a stílust és a minőséget kedvelő vásárlók kedvencei lesznek.

RJ/CUP 084 BL

Adatlap

Méret
Magassága 7 cm, átmérője 8,5 cm
Szín
fekete, fehér
Anyag
porcelán
Űrtartalom
300 ml