Dekorációs ház fából LED – green
  • Dekorációs ház fából LED – green
  • Dekorációs ház fából LED – green

Dekorációs ház fából LED – green

10 990,00 Ft

Dekorációs ház fából LED – green - Rusztikus stílusú dekorációs ház fából – világoszöld színben – LED lámpával kiegészítve.2

Mennyiség
Utolsó tételek a raktáron

Rusztikus stílusú dekorációs ház fából – világoszöld színben – LED lámpával kiegészítve. A LED lámpa 2AA elemmel működik.

Méret14x7,7x20cm

Anyaga fa, LED lámpa

A Skandi Trend webáruház egyedi termékgyűjteménye kisebb európai manufaktúrák termékeiből

skanditrend.jpg skanditrend4.jpg skanditrend2_1.jpg skanditrend3.jpg

A Skandi Trend webáruház küldetése a hangulatos, pozitív és nyugodt légkör népszerűsítése. Szeretjük a kiváló minőségű, kreatívan megálmodott és dizájnos termékeket! Szeretjük a trendteremtő újdonságokat, az eredeti és csupa szívvel készített termékeket. Mindezeket a darabokat szeretnénk eljuttatni a Ti otthonotokba is. Ezért hoztuk létre a saját termékgyűjteményünket – amelyben kisebb európai kézművesek különleges termékeit gyűjtöttük össze!

.

Mit találsz jelenleg a kategóriában? Trendi, zsinóros mobiltelefontartók egy pici német manufaktúrából valamint színes és vidám kerámia gyertyatartó házak egy német kézművescég műhelyéből. A termékgyűjteményt természetesen további kincsekkel szeretnénk bővíteni! Tippeket és javaslatokat a skandi@skanditrend.hu e-mail címre várunk!

MR93

Adatlap

Méret
14x7,7x20cm
Szín
világoszöld
Anyag
fa, LED lámpa