Ajtókitámasztó ház Nautico
  • Ajtókitámasztó ház Nautico
  • Ajtókitámasztó ház Nautico
  • Ajtókitámasztó ház Nautico

Ajtókitámasztó ház Nautico

19 990,00 Ft

Ib Laursen Ajtókitámasztó ház Nautico - Rusztikus stílusú, dekoratív ajtókitámasztó

Mennyiség
Utolsó tételek a raktáron

Az Ib Laursen praktikus ajtókitámasztója minden lakásban hasznos kiegészítő! Alkalmas például erkélyajtókhoz - megakadályozza, hogy azok huzat esetén akaratlanul becsukódjanak.

Az rusztikus stílusú ajtókitámasztó egyetlen fadarabból készült, és egy kis ház alakját idézi, amelyen az idő vasfoga nyomot hagyott. Karcolt fehér homlokzata van, kis ablakokkal, barna, karcoltan átszőtt tetővel és jellegzetes kék ajtóval. A tetőn keresztül egy vastagabb kötél van átfűzve, amely az ajtókitámasztó kényelmes hordozására szolgál.

A foltos megjelenés, a repedések és egyéb eltérések szándékosak.

Magasság: magasság 28 cm, szélesség 14 cm,  mélység 14 cm

Anyaga: fa, vitorlászsinór

Ib Laursen

A vidéki stílus tökéletes megtestesítője, egy nagy adag skandináv bájjal kiegészítve

iblaursen.jpg iblaursen5.jpg iblaursen4.jpg Ib5.jpg

A dán IB Laursen márka stílusos otthoni kiegészítők és kerti dekorációk széles választékát kínálja. A cég termékei a vidéki stílust gondolják újra egy kissé modernebb formába – és ezt az ún. vintage hangulatot próbálják bevinni a mai kor otthonaiba.  Középpontban a természetes anyagok, a kiegyensúlyozott formák, a hangulatos összhatások vannak. A vidéki stílus bája és a skandináv letisztultság kombinációjaként egy hihetetlenül megnyugtató és szemet gyönyörködtető miliő jön létre. Visszafogott minták, csendes színek és praktikus formavilág – minden, ami egy kényelmes és tökéletes otthon számára elengedhetetlen.

38821-14

Adatlap

Méret
magasság 28 cm, szélesség 14 cm, mélység 14 cm
Szín
barna, fehér, kék
Anyag
fa, vitorlászsinór