• -30%
Porcelán gyerekbögre Lula white
  • Porcelán gyerekbögre Lula white
  • Porcelán gyerekbögre Lula white

Porcelán gyerekbögre Lula white

5 990,00 Ft
4 193,00 Ft - 30% kedvezménnyel

GreenGate Porcelán gyerekbögre Lula white  - Vidám hangulatú, nyárias motívumokkal díszített kicsi gyerekkezekbe való porcelán füles bögre.  

Mennyiség
Utolsó tételek a raktáron

Anyának már van egy szép bögréje a GreenGate-től, apának is van egy szép bögréje a GreenGate-től - itt az ideje hát, hogy a gyerekek is kapjanak egy saját bögrét az imádnivaló Lula White kollekció vidám és nyárias díszítésével! A színes motívumok biztosítják a vidám és önfeledt hangulatot! Színes madarak, hűsítő italok, tengeri csillagok és vidám labdák - jöhet a nyár!

Méret: 8 x 8 cm

Térfogat: 200 ml

Anyag: porcelán

GreenGate - Skandináv lakberendezés

Romantikus és vintage stílusban megálmodva

Green-gate%20(4).jpg Green-gate%20(3).jpg Green-gate%20(2).jpg Green-gate%20(1).jpg

A dán Green Gate márka termékei rendkívül népszerűek az egész világon. Évente kétszer megjelenő, eredeti mintákkal és színekkel teli kollekcióinak minden darabja könnyen kombinálható egymással és a korábbi évek termékeivel.  A dán gyártó a lágy színeket és a kellemes mintákat ötvözi. Varázslatos virágok, pöttyök és csíkok. Romantikus színek a lányos rózsaszíntől a nyári égbolt kékjéig és a meleg szürkéig - csodálatos kombinációkban.  A GreenGate félévente megújuló kollekcióiban számtalan konyhai kiegészítőre lelhetünk: porcelán és kerámia csészék, bögrék, tányérok, tálak, tortatálak, vázák, sütőtálak, salátás tálak és még sokminden más. A GreenGate számára a legfontosabb a szépség és a funkcionalitás kombinálása: Stílusos konyhai kesztyűk, kenyérkosarak, konyharuhák és minden, amire a konyhában szükség van. A lakás többi részébe is választhatunk a kollekcióból imádnivaló ágytakarókat és párnákat.

STWKMULUL0106

Adatlap

Méret
200 ml
Szín
piros, kék, zöld, sárga
Anyag
porcelán


Ez még talán érdekelhet