Porcelán bögre Bonjour grey

3 990,00 Ft

Krasilnikoff Porcelán bögre Bonjour grey - Romantikus stílusú, Bonjour felirattal díszített bögre. A kávézás és teázás meghitt pillanata!

Mennyiség
Utolsó tételek a raktáron

A Krasilnikoff porcelán bögréje csodálatos választás mindazok számára, akik kényelemre és kikapcsolódásra vágynak. A kiváló minőségű porcelánból készült bögre színes dizájnjával minden reggel mosolyt csal az arcunkra.

A Bonyour grey nevet viselő bögrét sötétszürke alapon fehér pöttyminta díszíti. A füles bögrét Bonjour felirat egészíti ki. A bögre belsejében - a perem alatti részt szintén egy keretbe foglalt Bonjour felirat díszíti. A gyönyörű színek és az inspiráló grafika kombinációja egy olyan pozitív üzenetet közvetít, és arra ösztönöz, hogy mosolyogva kezdjük a napot. A bögre térfogata 330 ml, így tökéletes választás lesz teának és kávénak is egyaránt.

Mosogatógépben és mikrohullámú sütőben mosható. Többnyire kézzel festett dizájn. Kisebb szabálytalanságok és színeltérések előfordulhatnak.

Anyag: Porcelán

Méret: magasság: 9 cm, átmérő: 10 cm térfogat: 330 ml

Krasilnikoff - Városi elegancia és a retró báj kombinációja egy pici északi romantikával megfűszerezve

Krasilnikoff.jpg Krasilnikoff4.jpg Krasilnikoff3.jpg Krasilnikoff2.jpg

A dán Krasilnikoff  márka divatos, hangulatos vintage stílusú fantasztikus termékeivel pillanatok alatt meghódította szívünket és otthonunkat. A Krasilnikoff dizájnja igazi inspirációs bomba a lakberendezési kiegészítők piacán. A termékekben a városi elegancia és a retró báj kombinálódik a skandináv romantikával. A vidám színes porcelánok és lakástextíliák igazi egyedi stílusával hamar felfrissítheted az otthonod hangulatát.  

HMH148

Adatlap

Méret
magasság: 9 cm, átmérő: 10 cm térfogat: 330 ml
Szín
szürke, piros
Anyag
porcelán